Privacitat i seguretat


Política de privacitat

No es recull cap nom o adreça quan vosté visita el lloc web. De manera automàtica es recull certa inforamció que no l’identifica personalment, tal com el nom de domini Internet, l’adreça IP des d’on vsoté accedeix al nostre lloc web, la data d’accés, les pàgines que visita i l’origen de la connexió. Aquesta informació és útil a efectes estadístics, per a conèixer les preferències dels usuaris i per a millorar els nostres serveis.

Si ens proporciona la seva informació amb motiu de registrar-se en algun dels serveis on és possible fer-ho la seva informació serà exclusivament utilitzada als efectes de mantenir-lo informat sobre les actualitzacions i novetats del Geoportal i facilitar-li els serveis demanats. No creem perfil individuals amb la informació que pugui proporcionar-nos ni es recopila informació per a usos comercials.

Cas particular de la informació a les Metadades.

Alguns camps de les metadades que fan referència a contactes on obtenir informació sobre els productes descrits contenen dades personals, com ara el nom, adreça, telèfon, correu electrònic, etc., del responsable amb qui es pot contactar. Aquestes dades són públiques i totalment accessibles per als usuaris. Les organitzacions proveïdores de les metadades son responsables per les dades que hi inclouen, i la seva publicació en el Catàleg implica la conformitat amb la seva publicitat.

Ús de galetes (cookies)

En algunes aplicacions es fan servir “galetes” (cookies) de sessió, que contenen un mapa de paràmetres d’identificació que resideixen en l’ordinador de l’usuari. Això facilita la navegació i la recuperació de les dades que ha fet servir l’usuari. La galeta s’elimina en acabar la sessió. No s’utilitzen en cap cas per a recopilar informació personal o dels arxius de l seu ordinador.

Seguretat del lloc

Per tal d’assegurar un correcte servei als usuaris i de mantenir informats els proveïdors de serveis d’accés a geoinformació sobre el comportament dels seus recursos a Internet s’utilitzen diversos programes de monitorització dels serveis, del trànsit a la xarxa, del temps de resposta o d’identificació d’intents no autoritzats de carregar informació o altres operacions no permeses explícitament.

Connexions a serveis dels proveïdors

Els visualitzadors presenten informació que prové de diferents fonts (servidors de mapes).

En l’apartat de la llegenda de les capes dels visualitzadors hi ha un vincle als organismes proveïdors de la informació, els quals són responsables de la mateixa. EL CS IDEC no assumeix cap responsabilitat per les polítiques d’informació, comportament dels serveis i altres característiques d’aquests llocs o de la informació que contenen.

Per veure informació sobre les característiques del servei WMS podeu consultar el catàleg de Metadades de la IDEC. La majoria de les metadades son revisades per personal especialitzat abans de la seva publicació al Catàleg, però no es jutja la qualitat o pertinença de les dades que contenen, que son responsabilitat del creador de les metadades. Aquesta revisió no pot ser aplicable a les metadades contingutes en altres Catàlegs als que pot connectar-se el catàleg del CS IDEC.

L’ús d’aquesta informació està subjecte a la Llei de la Propietat Intel•lectual i normativa afí i a les condicions que cada proveïdor pugui establir. Quan els usuaris connecten i enllacen a un lloc web queden subjectes a les polítiques de privacitat i seguretat dels proveïdors propietaris o gestors del lloc (servei)

Accessibilitat

El CS IDEC es compromet a fer els esforços possibles per a garantir que la informació i els serveis que presenta el Geoportal siguin accessibles a persones amb discapacitat. Si algú té dificultats en aquest àmbit podeu enviar-nos un correu electrònic a la nostra adreça de contacte i tractarem d’ajudar-lo de la millor manera possible.


Centre de Suport IDEC | Institut Cartogràfic de Catalunya | Parc de Montjuïc- 08038 Barcelona | Tel. +34 93 567 15 00 - Fax. +34 93 567 15 67 e-mail: idec@icc.cat | Vàlid XHTML/CSS