GeoLocal Vols provar-ho?


Geolocal és l'evolució dels serveis de la IDEC Local i neix amb la missió de donar valor afegit als recursos que ja hi ha a la xarxa IDEC Local, facilitant que puguin ser explotats i àmpliament utilitzats tant pels ens locals com pels ciutadans.

Geolocal és doncs, l’entorn web de gestió del servei Geolocal que posar a disposició dels ens locals de Catalunya un conjunt d’eines i aplicacions que us permetran:

- Accedir a totes les dades geogràfiques i metadades disponibles a la xarxa IDEC.
- Disposar d'eines simples i intuïtives per a la creació i personalització d'aplicacions.
- Aprofitar aplicacions i serveis preparats per ser adaptats a les necessitats de cada usuari.

Geolocal és una eina innovadora, productiva i de fàcil ús que permetrà a les administracions públiques cooperar i compartir totes les dades geogràfiques i metadades disponibles a la xarxa IDEC, a més a més de disposar d'eines simples i intuïtives per a la creació i personalització d'aplicacions.

Manual del servei Geolocal

Imatge de l’interfície de Geolocal

GeoLocal

Si actualment utilitzeu l’IDEC Local i, per tant ja disposeu d’un usuari i contrasenya genèric per l'ens, podeu accedir a la secció de parametrització dels serveis que proveeix l’IDEC Local com sempre. A partir del proper dia 1 de maig podreu utilitzar les mateixes credencials d’identificació per accedir a la nova Geolocal. Tanmateix, també podeu accedir mitjançant la caixa de text que hi ha a la part superior dreta d’aquesta pàgina web.

Més endavant, en canvi, podreu accedir al servei Geolocal per mitjà de la plataforma EACAT, concretament des de la pestanya "Aplicacions" i cada treballador públic de l’ens que vulgui accedir haurà d'autenticar-se amb el seu usuari i contrasenya d’EACAT o certificat electrònic.


Centre de Suport IDEC | Institut Cartogràfic de Catalunya | Parc de Montjuïc- 08038 Barcelona | Tel. +34 93 567 15 00 - Fax. +34 93 567 15 67 e-mail: idec@icc.cat | Vàlid XHTML/CSS